Voor wie zich zorgen maakt over de ontwikkeling van zijn jonge kindje.
Voor wie niet bij een consultatiebureau komt maar toch graag even samen de belangrijke ontwikkelingsmijlpalen bekijkt.
Voor wie wil leren wat deze belangrijke mijlpalen zijn en waarom en hoe je ze kan stimuleren.
Je bent zwanger en wil meer weten over de ontwikkeling van je toekomstige kindje.
Je hebt specifieke vragen.

Voorbeeld van een consult

Een mama maakt zich zorgen omdat haar kindje nog niet stapt. we bespreken wat de normale gemiddelde leeftijden zijn voor de ontwikkelingsmijlpalen, en welke de ‘alarmleeftijden’. Er blijkt nog meer dan voldoende tijd voor haar zoontje om te leren stappen. Ik bekijk hoe de andere ontwikkelingsmijlpalen geïntegreerd zijn en deze zijn prima. Ik geef enkele leuke spelende oefeningen mee waarmee ze haar zoon kan stimuleren als ze dat graag wil.

Voorbeeld van een groepssessie

Je leert in theorie over het belang van kruipen bij een kind. Intussen leren we in de praktijk samen met de kinderen enkele spelletjes aan die het kruipen stimuleren.

Indien er ontwikkelingsproblemen (lijken te) zijn en er therapie nodig is, verwijs ik je graag door naar een collega ergotherapeut.

Een consult kan bij Amamare doorgaan of in de thuissituatie. Er mogen twee begeleiders bij het consult aanwezig zijn.
Indien de situatie het toelaat, kan een consult ook via video, telefoon of mail. Dat gebeurt meestal bij nazorg of opvolging en enkel wanneer dit ook voldoende kwaliteit kan bieden. We bespreken dit altijd eerst.
Ik organiseer ook groepssessies. Wil je zelf graag een groepssessie boeken met meerdere kindjes en begeleiders, dan kan je me daarvoor altijd contacteren.

Prijs van een consult ergotherapie

€ 12,50 per begonnen kwartier
(Op verplaatsing: + kilometervergoeding)

preloader