Deze Isara The One past voor baby’s met maat 50/56 tot peuters/kleuters met kledingmaat 116 op voorwaarde dat die laatsten hun armen uit de draagzak willen. Anders is het rugpand niet voldoende hoog. Isara zelf zegt dat deze draagzak voor iedereen past maar zoals altijd hangt het er vanaf of jij de pasvorm van de heupband en schouderbanden fijn vindt én of ze groot en klein genoeg kunnen afgesteld worden voor jou. Ook voor je kindje moet een draagzak altijd netjes aansluiten dus passen blijft de boodschap. Deze full buckle draagzak is erg verstelbaar, wat fijn is. Maar dat zorgt er ook voor dat er veel gespen en afstelmogelijkheden zijn. De draagzak volledig onder de knie krijgen met een consulent is dus zeker een aanrader. Zo kan je er optimaal van genieten.

Katrien testte voor ons deze Isara The One met haar twee kinderen.

Ik was al een tijdje benieuwd naar Isara The One, van baby tot kleuter dezelfde draagzak kunnen gebruiken is toch een groot voordeel. Zeker als je 2 kindjes in die leeftijdsgroepen hebt en je dus met 1 draagzak beide kan dragen. Maar als je teveel wil, verlies je dan niet op andere vlakken? 

Mijn eerste indruk was zeker positief, de draagdoekenstof is erg zacht en de draagzak is licht en kan compact opgevouwen worden. 

Ik droeg eerst mijn jongste (in kledingmaat 74) op de buik. Via de klittenband kon ik gemakkelijk de breedte van het rugpand afstellen op de juiste maat. Verder kon ik ook  de schouderbanden  losmaken en over mijn rug kruisen, het was het even zoeken naar de juiste afstellingen van de gespen maar eens juist afgesteld was het zeer comfortabel voor zowel mezelf als voor mijn dochtertje.

Voor het rugdragen moest ik de schouderbanden recht vastmaken en opnieuw even zoeken naar de juiste afstelling van de gespen. Dit vond ik iets moeilijker en ik denk dat hulp van een consulent hier wel een meerwaarde is de eerste keer.  Mijn dochtertje (nog steeds broekmaat 74) zat heel comfortabel maar zelf vond ik de tailleband een beetje snijden, ook daar valt er mogelijk nog te winnen met juiste afstelling. 

De draagzak nadien aanpassen voor de maat van de oudste (broekmaat 104/110) was ook weer erg gemakkelijk dankzij het klittenbandsysteem. Het was terug even zoeken naar de juiste afstelling van de gespen, maar ook dat ging al wat vlotter. Aangezien de tailleband nu lager zat, sneed deze ook niet meer en vond ik het erg fijn dragen.  Mijn dochter is erg lang en smal (106cm en 11.5kg) en voor echt lange wandelingen zou het rugpand voor haar waarschijnlijk een beetje te kort zijn, maar voor een standaard wandeling is het prima.  

Mijn conclusie: neen, je verliest niets bij deze ‘one size fits all’  deze draagzak is super personaliseerbaar en kan dus echt alles wat belooft wordt. Alleen is het even zoeken naar de juiste afstelling.  Dat kan dus best samen met iemand met kennis van zaken, om het wat sneller in de vingers te krijgen. 

preloader