12,01% van het huishoudelijk restafval in Vlaanderen bestaat uit de ‘hygiënische fractie’: luiers dus. Als we dat vertalen, komt dat neer op 13,2kg per inwoner per jaar!

Gelukkig zijn de wasbare luiers van deze tijd niet meer zoals vroeger. Er is meer keuze, er zijn betere materialen en goede wasmachines. Allemaal positief! Alleen kan je wel eens verloren lopen in die grote keuze. Kies je voor een tweedelige luier of een pocket? Of misschien een all-in-one-systeem? En wat zijn dan net de verschillen? En de voor- en nadelen van deze systemen? In een luierconsult kan je alles ontdekken. We bespreken je wensen en de eigenschappen van de verschillende systemen van wasbare luiers. Je kan ze zelf uittesten op een pop tijdens het consult. Als je ze graag langer uitprobeert, kan je ze ook huren.

Voor de huur van een newborn-pakket verwijs ik je graag door naar winkels waar ik mee samenwerk. Je overbrugt hiermee de tijd tot de meeste one-size of grotere maat luiers passen. Je bespaart je dus de aanschaf van een hele set luiers voor die eerste maanden.

Zelf verkopen we geen wasbare luiers maar verwijzen we je graag door. Hierdoor hangen we ook niet vast aan enkele merken of aan de motivatie om onze producten te verkopen. We kunnen je dus eerlijk met een groot aanbod laten kennismaken met als enige doel jou te helpen de ideale luier te vinden. Wanneer je een consult bij ons volgt, krijg je wél korting bij onze partners.

Na een consult kan je altijd nog bij mij terecht voor tips. Stuur zeker foto’s en dan kijk ik met je mee tot je helemaal tevreden bent.

Prijs van een luierconsult

€ 12,50 per begonnen kwartier
(+ eventuele km-vergoeding)

Huren van een luierpakket

€5 per week
(Max. 10 luiers, naar keuze samen te stellen)

preloader