Little Frog Cross Hybrid (Half Buckle) Emerald Cube

134,00

De Little Frog Cross Hybrid (half buckle drager) is een mix van een ergonomische drager met een geweven doek. Hij heeft een taillband met een driepuntsgesp en schouderbanden die net als doekbanen zijn.

Het is een zachte drager zonder frame of harde punten. Hij zorgt voor de nodige steun en zo voor de ergonomie én comfort bij jou en je kindje.

Deze drager is met de hand gemaakt door Little Frog van hun eigen draagdoekenstof in jacquard-weving. Doordat de draagzak door henzelf gemaakt wordt, is er veel controle op kwaliteit en details.

Het rugpand kan eenvoudig in de breedte aangepast worden met velcro (van 25 tot 40cm). Er zijn aanwijzingen voor maatvoering op de tailleband aangebracht om richting te geven. Kijk echter steeds of er knie-tot-knie ondersteuning is.

De hoogte van het rugpand kan ingesteld worden van 31 tot 43cm.

De schouderbanden die van draagdoekmateriaal zijn gemaakt, zijn 210cm lang. Ze zijn schuin aangehecht. Zo kan je ze mooi spreiden over je schouder en rug. Dit zorgt ervoor dat het gewicht nog beter wordt verdeeld. Je kan deze schouderbanden ook samenvouwen en op je schouder leggen.

De draagzak is een lichtgewicht en kan makkelijk worden opgerold en meegenomen worden in het meegeleverde rugzakje.

De omtrek van de tailleband kan aangepast worden van 63cm tot 150cm.

Deze half buckle drager kan je gebruiken bij een broekmaat 50/56 tot 86.

Uitverkocht

Spread the love

Extra informatie

Kleur

Maat

,

Materiaal

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Little Frog Cross Hybrid (Half Buckle) Emerald Cube” te beoordelen
preloader